Izvor:
30.11.2016 u 21:41
0

VUČIĆ O PREDSEDNIČKIM IZBORIMA: Neću mrcvarenje, ni predsednika koji zvoca!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će predsednički izbori biti zapravo opredeljivanje za put kojim će Srbija ići u budućnosti.

– Hoćemo li u žabokrečinu i nelegalne privatizacije ili možda u vraćanje u vreme sukoba sa svima? Ne daje se vlast prema simpatijama, prema tome da li je neko nekome sladak već da li može budućnost da kreira, da li su vredni i odgovorni – rekao je premijer za televiziju Prva.

Kako kaže, ukoliko pobede “oni koji su već pobedili – Janković, Jeremić, Šešelj – to će imati značajne posledice za budućnost“.

– To znači da ljudi žele promenu politike i da smatraju da ovo što mi radimo nije dobro. Ne mislim da je to tako, mislim da bi tako nešto bilo pogubno, ali u volju naroda nikada ne bih ulazio – kaže Vučić.

Ponovio je da za njega kohabitacija ne dolazi u obzir, da bi to bilo loše rešenje:

– To bi značilo da bi Srbija imala predsednika koji bi sedeo dok vlada radi. On bi svakog dana nešto zvocao, kritikovao one što rade svakog dana, imao sva prava i nikakve obaveze – objasnio je predsednik vlade.

– Šta su uradili ti koji kritikuju ništa? – zapitao je i dodao da u takvom haosu, u slučaju kohabitacije, te u mrcvarenju zemlje on neće da učestvuje.

Tanjug
Foto: Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter