Izvor: AGENCIJE
10.03.2024 u 09:18
0

VUČIĆ SA LIDERIMA VLADAJUĆE KOLACIJE: Donosi se odluka o lokalnim izborima

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas selo Pambukovica, gde će razgovarati sa meštanima. Susretu sa meštanima prisustvovaće i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, saopšteno je iz pres službe predsednika. Predsednik je za večeras zakazo satanak i konsultacije sa liderima vladajuće kolacije vezanim za loakalone izbore u Srbiji.

U svojstvu predsednika Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za večeras u 18 časova sastanak sa liderima stranaka vladajuće koalicije koji će se održati na Andrićevom vencu.

NA GROBU NI CVET, NI SVEĆA: Ovako je uz prisustvo SAMO JEDNOG ČOVEKA sahranjen Lav koji je sa

Kako Novosti saznaju, tema razgovora biće organizovanje lokalnih izbora, funkcionisanje Narodne skupštine i buduće izvršne vlasti. Očekuje se da u zgradu Predsedništva dođu lideri koalicije SPS-JS Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, zatim prvi čovek SDPS Rasim Ljajić, ispred PUPSa biće prisutan Milan Krkobabić, kao i šef „Zdrave Srbije“ Milan Stamatović.

Takođe, pozivnica je upućena i Aleksandru Vulinu, doskorašnjem direktoru BIA I osnivaču Pokreta socijalista.Lokalni izbori trebalo bi da se održe u više od 40 gradova i opština, a među njima su Novi Sad i Niš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter