Izvor: Kurir.rs
09.03.2024 u 21:50
1

KAKVE ĆE TAJNE OTKRITI GORAN VESIĆ U SVOJIM MEMOARIMA? ZORAN ĐINĐIĆ će biti glavna tema – MINISTAR kaže da nije sve ispričao

Zoran Đinđić, bivši premijer Srbije, tragično je ubijen pre gotovo 21 godinu, 12. marta 2003. godine, ispred zgrade Vlade Srbije.

Goran Vesić, jedan od Đinđićevih najbližih saradnika, koji danas obavlja funkciju ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, često je delio priče o njihovom radu i saradnji. Vesić najavljuje da će uskoro izneti dosad neispričane detalje i anegdote iz tog perioda u svojim memoarima, koje priprema za ovogodišnji Sajam knjiga.

„Zoran je bio izuzetna ličnost koja je značajno uticala na moje političko sazrevanje. Pri kraju sam sa pisanjem memoara koji obuhvataju period od 1989. do 2012. godine, a koji će biti objavljeni za Sajam knjiga. Biće to prilika da javnost sazna nove priče i detalje o našem radu. On me je učio važnosti inovacija i hrabrosti da budete prvi u nečemu. Ta pouka deo je mog političkog stava, a inspiracija za to potiče upravo od Zorana“, izjavio je Vesić.

VUČIĆ RASKRINKAO NAMERE OPOZICIJE: „Suština je da slome Srbiju“

Ovaj političar ističe i važnost prilagođavanja i promena u politici, što je, prema njegovim rečima, još jedna lekcija koju je naučio od Đinđića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KAKVE ĆE TAJNE OTKRITI GORAN VESIĆ U SVOJIM MEMOARIMA? ZORAN ĐINĐIĆ će biti glavna tema – MINISTAR kaže da nije sve ispričao”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter