Izvor: alo
09.03.2024 u 17:05
0

VUČIĆ RASKRINKAO NAMERE OPOZICIJE: „Suština je da slome Srbiju“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da beogradski izbori mogu da budu 28. aprila ili 5. maja, kada je Vaskrs.

„Da oni veruju u to da su izbori pokradeni, izašli bi skačući od sreće, pošto smo jedina zemlja koja je ikada pozvala ODIHR da prisustvuje lokalnim izborima. Na svakom biračkom mestu imaće tri puta više posmatrača. Jasno je njima da nikakve krađe nije bilo. I jasno im je, da biste pobedili na izborima, morate da dobijete poverenje naroda“, rekao je Vučić tokom današnje posete VTI.

Dodao je da će on čestitati svakom ko pobedi na izborima, ali da nikada neće, kako je rekao, da prihvati laži i obmane koje su deo geopolitičkih igara u kojima žele da razore Srbiju.

VUČIĆ O BEOGRADSKIM IZBORIMA: Mogu da se održe 28. aprila ili 5. maja

„Jer ja znam da nije tema to što su oni izgubili Beogradske izbore. Čisto kao sunce. I zahvaljujući svojoj bahatosti i lošoj politici između ostalog su došli do preokreta nekih dva, dva i po meseca pre samih izbora. Veća je suština u tome kako da se slomi Srbija, kako da se slomi jedna nezavisna zemlja“, rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter