Izvor: Sputnjik
10.10.2022 u 20:36
0

VUČIĆ SE SASTAO SA BIN ZAJEDOM: Srbija vodi računa o svojim interesima i po pitanju nafte (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sastanka sa predsednikom UAE Mohamedom bin Zajed Al Nahjanom koji boravi u poseti Srbiji, da Srbija vodi računa o svojim interesima i po pitanju nafte i da sada sve ozbiljne zemlje sada moraju dugoročno da razmišljaju kako će je obezbediti.

JOŠ PIŠE I A.VUČIĆ: Predsednik u Devićima dobio džemper na poklon, a ministri primili po vunene čarape!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje novinara da li je postignut neki dogovor oko snabdevanja nafte sa UAE, Vučić je rekao da ne može da govori oko snabdevanja nafte, već samo o dugoročnim planovima.

Moramo da brinemo o svojim interesima

– Svi moramo da bavimo dugoročno kao ozbiljna zemlja koja brine o svojim interesima, a ne šta će da nam kaže jedna ili drugi ambasador i baš me briga za sve njih. Ne interesuje me koliko se dure i ljute jer sam izbran od građana Srbije, a ne nekih drugih zemlja – rekao je Vučić.

Istakao je da Srbija u ovom trenutku mora da uvozi u narednih dve godine naftu preko hrvatskog naftovoda JANAF i da za te dve godine moramo da izgradimo još najmanje jedan naftovod i da krenemo da gradimo još jedan.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter