Izvor: HappyBSC
10.10.2022 u 20:37
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: „Sada možemo očekivati prispeće ruskih snaga, stabilizaciju fronta, a posle toga Rusija ima ogromnu prednost da dobije rat!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorio se izveštaju majora Igora Konošenkova, trenutnog stanja na forntu, ali i današnjeg značajnog sukoba Rusije i Ukrajine – udara u Kijevu.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: „Nato ratuje sa tuđom vojskom na tuđoj teritoriji protiv Rusije, u tom smislu oni nemaju razloga da broje mrtve Ukrajince – jer su topovsko meso!“

 Stručni sagovornici na ove krucijalne tematike bili su Miroslav Španović – pukovnik, Dragoljub Kojičić – politički filozof i doktor Dragan Petrović – naučni savetnik – doktor Dragan Petrović.

    – Očigledno da je odluka ruske vlade bilo da se u ovu specijalnu operaciju krene takozvanim prvim udarcem, to je da se krene kako bi se poremetili planovi Ukrajine. S vojne strane je išlo tim putem da se napravi što manja šteta. Rusi nisu srušili ni elektrosistem, nijedan most, nisu zapalili nijedno žitno polje, gledali su da završe tu specijalnu specijalnu operaciju. U ovom napadu na Krimski most i Krstaricu da je veliku uticaj imaju Amerikanci, to je njihov metod ratovanja. Ovo sad što se dešava u Kijevu je odgovor, očekujem da se ovo završi raketim udarima  – istakao je Španović, a potom se nadovezo i Kojičić svojim opsežnim zapažanjem. 

       Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

     – Ovo nije tako masivan napad, veći napadi su bili u Beogradu na Generalštab, gorelo je nebo. Rusija je relativno hiruški reagovala, gađala je samo vojne instalacije, vojnu efektivu. Odnos Rusa prema Ukrajini je specifičan, Kijev je majka gradova. Ovo je singal i poruka „ako vi nastavite sa ofanzivnim napadima, može da vam se desi nešto mnogo strašnije.“ Ovo je znak upozorenja – istakao je, a onda je i Dragan Petrović objasnio trenutno stanje. 

–   Rusija se odlučila na jednu intervenciju sa 200 hiljada vojnika i očekivalo da će ona dati rezultat. Ukrajina je mobilisala veliki broj vojnika i dobili su obučene specijalce, sada se menja situacija na forntu. Morao se predvideti taj gep između dolaska nove ruske vojske jer imamo nesrazmeru koja je ključni razlog gubitka Harkovske oblasti. To je bila velika žrtva Kijeva da pred Zapadnim mentorima. Sada možemo očekivati prispeće ruskih snaga, stabilizaciju fronta, a posle toga Rusija ima ogromnu prednost da dobije rat. Ovo vidim i  kao metaforičku poruku, udara se ispod pojasa – rekao je između ostalog Petrović na Hepi televiziji. 

       Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter