Izvor: Happy BSC
28.10.2022 u 20:13
0

VUČIĆ SE SASTAO SA URSULOM FON DER LAJEN: Glavne teme sastanka nastavak evrointegracija Srbije i dijalog sa Prištinom (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen tokom njene posete Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Sa predsednicom EK @ursulavonderleyen razgovarao sam i o nastavku evrointegracija Srbije i još jednom zahvalio na podršci koju od EK dobijamo kako bi život svih naših građana bio što bolji. Složili smo se da je dijalog jedini pravi put ka rešenju svih otvorenih pitanja i odnosa sa Prištinom. Srbija nastavlja da ulaže u svaki pedalj svoje zemlje istovremeno boreći se za mir i stabilnost, koji su preduslov svakog napretka-napisao je predsednik na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav. 

 



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter