Izvor: Tanjug
27.02.2021 u 14:11
0

VULIN: Carinski prekršaji i PLJAČKANJE BUDŽETA pod posebnom lupom

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Subotici da će poseban akcenat u radu Policijske uprave u tom gradu, ali i u Odeljenju za borbu protiv korupcije i Uprave kriminalističke policije, biti carinski prekršaji kroz koje se nanosi ogromna šteta budžetu zemlje.

NAJVAŽNIJE

POTRESNO! OVDE SU SKONČALA SRPSKA DECA, KAMEN DA ZAPLAČE! Ovo je račun ustaškog grobara Franje 243 dece – 150 po komadu! (FOTO)

LANČANI SUDAR NA AUTOKOMANDI: Povređeni i blizanci stari godinu dana!

ŠOKIRAĆEMO EVROPU I SVET! Vučić: Ono što je dosada viđeno nije ništa u odnosu na ono ŠTO ĆEMO DA POKAŽEMO!

USTAŠKA ZVERSTVA OD KOJIH SE LEDI KRV U ŽILAMA! Creva srpske dece kačili su po plafonu kao ukras! (FOTO)

Vulin, koji je s direktorom policije Vladimirom Rebićem održao sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Subotici, istakao je da ta uprava ima dva važna zadatka – borbu protiv ilegalnih migracija i borbu protiv svih oblika krivičnih dela koja imaju veze s carinskim i prekograničnim kriminalom, saopšteno je iz MUP-a.

„Poslednjih nedelja i meseci povećan je procenat otkrivanja krivičnih dela vezanih za migracije, šverc ljudima, ali i kada su u pitanju različiti carinski prekršaji i pokušaji da se država ošteti za veliki novac. Tako ćemo i nastaviti“, naglasio je Vulin.

Kako je istakao, neće biti i nema carine u kojoj će moći da se pljačka državni budžet, a svi oni koji ta dela čine biće otkriveni.

„U ime Policijske uprave u Subotici, ali i Odeljenja za borbu protiv korupcije i Uprave kriminalističke policije, mogu da vam garantujem da ćemo posebno voditi računa o svim oblicima carinskog prekršaja i te velike pljačke našeg budžeta“, poručio je Vulin.

Prema njegovim rečima, svaka lokalna samouprava zaslužuje da ima organizovanu i dobru policiju, ali i policija mora da odgovara specifičnostima svake lokalne samouprave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter