Izvor: 24SEDAM.RS
23.02.2024 u 21:47
0

VULIN KOMENTARIŠE LUDILO PETERA STANA: Sigurno ima neko normalan među funkcionerima EU, ali takvima ne daju da govore

Sigurno među funkcionerima EU ima i neko ko zna da se ne može reći da je Kosovo država, a Ukrajina nepovrediva i ostati normalan, poručio je Vulin

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarisao je danas izjavu Petera Stana koji je o Kosovu i Metohiji govorio kao o samostalnoj državi.

BORI SE DO KRAJA“ PORUČIO VUČIĆ: Vučić objavio snimak s današnje svečanosti uz snažnu poruku

 Peter Stano portparol Evropske unije je dao izjavu na temu Kosova i Metohije, kao da je u pitanju priznata i samostalna država. I za to vreme je nosio majicu sa zastavom Ukrajine i podrškom njenoj celovitosti. Sigurno među funkcionerima EU ima i neko ko zna da se ne može reći da je Kosovo država, a Ukrajina nepovrediva i ostati normalan – rekao je Vulin i dodao:

 Sigurno ima neko normalan među funkcionerima i poslanicima Evropske unije, ali takvima ne daju da govore – poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter