Izvor:
29.10.2019 u 14:42
0

ŽALE SE VRHOVNOM SUDU: Samoopredeljenje ne daje da se broje glasovi iz dijaspore!

Pokret Samoopredeljenje podneo je danas žalbu Vrhovnom sudu na odluku Izbornog odbora za prigovore i žalbe da ne broji glasove iz dijaspore pristigle u kovertama nakon isteka roka.

– Očekujemo da će Vrhovni sud što pre doneti odluku koja će nam omogućiti da koristimo pravo izbora i prebrojavanja glasačkih listića naših građana koji žive izvan Kosova- navodi se u saopštenju PS.

Nakon isteka roka za prijem pošte u Komisiju za brojanje je stiglo 4.639 kovertata sa glasačkim listićima iz dijaspore, ali je Izborni odbor odbio da ih prebrojava, jer su prispeli nakon zakonskog roka.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Balkanist

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter