Izvor: BSC HAPPY
17.01.2024 u 14:26
0

ZNAČAJNI RAZGOVORI U DAVOSU: Predsednik Vučić se sastao sa Katalin Novak i Borjanom Krišto

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Davosu sa predsedavajućom Saveta ministara Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto, sa kojom je razgovarao o jačanju saradnje dve zemlje.

„Sa predsedavajućom Saveta ministara BiH razgovarao sam na Svetskom ekonomskom forumu o jačanju sveukupne saradnje dveju zemalja, evropskom putu regiona i drugim aktuelnim pitanjima“, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

PREDSEDNIK VUČIĆ PRAVIO SNEŠKA U DAVOSU: Crveno-plavi šal kao podrška našim sportistima, da osvoje što više medalja (VIDEO)

On se sa Krišto sastao tokom ovogodišnjeg izdanja Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, gde je već imao priliku da razgovara i sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Džejmsom O’ Brajanom, premijerom Belgije Aleksanderom De Kroom, kao i direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafaelom Grosijem.

Predsednik Vučić razgovarao je i sa predsednicom Mađarske Katalin Novak.

– Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji, dešavanjima u regionu i daljem jačanju prijateljskih i dobrosusedskih odnosa Srbije i Mađarske – napisao je na svom Instagram profilu.

I u narednom periodu nastavljamo da planiramo i radimo zajedno za bolju budućnosti naših zemalja, dodao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter