Izvor: RT
17.01.2024 u 15:31
0

VUČIĆ SA LAJČAKOM U DAVOSU: Priština svojim potezima dovodi u pitanje sve što je do sada postignuto FOTO

Predsednik Vučić je tokom razgovora sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine ukazao na to da Srbija nastavlja da vodi odgovornu politiku zasnovanu na dijalogu i međunarodnom pravu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom u Davosu.

„Otvoren razgovor sa Miroslavom Lajčakom tokom Svetskog ekonomskog foruma o situaciji na KiM i pretnjama sa kojima se svakodnevno suočava srpsko stanovništvo, a koje ugrožavaju i mir i stabilnost regiona“, napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu.


„Ponovio sam da Srbija nastavlja da vodi odgovornu politiku zasnovanu na dijalogu i međunarodnom pravu, ali i upozorio da Priština svojim potezima dovodi u pitanje sve što je do sada postignuto u procesu normalizacije odnosa“, dodao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter