Izvor: Tanjug
17.01.2024 u 15:40
2

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO IZ DAVOSA: Tražio sam od Lajčaka da zaustavi KURTIJA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Davosu imao brojne razgovore, od kojih je kao najvažniji izdvojio sa specijalnim izasolanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom. On je novinarima rekao da je Lajčaku ukazao da premijer privremenih prištinskih institucija želi da obustavi isplatu plata i penzija za naše ljude na KiM, što bi značilo još veći odlazak ljudi iz Pokrajine. „Tražio sam podršku za naše ljude da im se omogući da žive na svojim ognjištima“, rekao je Vučić. On je rekao i da je razgovarao sa predsedavajućom Saveta ministara Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto o jačanju saradnje dve zemlje, kao i da je potvrdio da će Srbija učestvovati na sajmu u Mostaru. „Biće uspostavljene linije između Mostara i Beograda i ja ću ići zajedno sa našim novinarima tamo“, rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO IZ DAVOSA: Tražio sam od Lajčaka da zaustavi KURTIJA!”

  1. Trla baba lan,uvek isto,tražio, molio,oni šiptarima daju vetar u ledja,a mi se pravimo da nam nisu neprijatelji.Okupacija KIM pri kraju.To je istina. Mučno mi je ovo foliranje ,evropski put,američki prijatelji,Makron veliki prijatelj….bla bla .

    0
    0
    Odgovori
  2. Kurti supermen,nesme mu niko ništa.Amerikance ne …….šuća 1000 pošto, yEU ne konstatuje,tretira ih ko istrošenu prostitutku, .gorko će se kajati kad ga sponzori odbace kao i ukrainskene iračke i ……letonske estonske nemačke francuske….nemam izraz za tu vrstu gmizavaca.,anti političara koji svoju zemlju bacaju aždaja u čeljusti za šaku centi….

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter