Izvor: Happy BSC
10.05.2022 u 12:27
0

ZORANA UDARILA NA BAJATOVIĆA I POPOVIĆA? „Neki su mislili da je Dan pobede kada treba dati podršku Putinu!“ Greška je što je slovo „Z“ šetalo Beogradom

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović je komentarišući jučerašnju šetnju Besmrtnog puka i pojavu slova Z tom prilikom u Beogradu i Novom Sadu, izjavila da su juče neki pomislili da je Dan pobede, dan kada treba da se da podrška Putinu.

„Srbija se vrlo jasno opredelila u odnosu na napad Rusije na Ukrajinu, glasanjam za rezoluciju u UN i mislim da je ne šteta nego greška da simboili koji se danas u svetu prepoznaju kao agresorski, budu u Beogradu i to na dan kada je Evropa postala slobodna“, rekla je Mihajlović za Tanjug.

RUSKO SLOVO „Z“ SE PROŠETALO BEOGRADOM! „Živeo Putin!“, „Živela Rusija!“ ori se Srbijom, svi se pitaju šta se dešava? (FOTO)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ocenila je da to nije patriotski ni prema sopstvenoj državi.

Podsetimo u šetnji Beogradom bilo je i političara, ali i ministara, te su tako viđeni Nenad Popović i Dušan Bajatović, da li je ovo poruka i njima?

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter