Izvor: Happy BSC
12.04.2022 u 11:53
0

AMBASADOR RUSIJE NAPRAVIO SKANDAL NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI! U programu UŽIVO zapretio je Hrvatskoj ODMAZDOM Rusije, nastao je MUK u studiju

Osamnaest ruskih diplomata i šest administrativaca u Ambasadi Ruske Federacije u Zagrebu ima rak dva dana da napusti Hrvatsku, a bivši ruski ambasador u ovoj zemlji, Anvar Azimov, kaže da žali zbog ovako, kako je naveo, dramatične odluke.

„Siguran sam da je odluka donesena pod pritiskom Brisela jer Hrvatska je jedna od poslednjih zemalja Evropske unije koja je donela takvu odluku. To pokazuje da nije bilo lako da to odluči“, rekao je Azimov za hrvatski RTL.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija će, kaže, uzvratiti istom merom, a u Moskvi je samo pet hrvatskih diplomata i sedam administrativaca.

ZAHAROVA ZAPUŠILA USTA HRVATIMA! U Zagrebu je zavlado strah od ovih reči Putinove ČELIČNE DAME, Rusija sprema ODMAZDU

„Žao mi je, ali većina hrvatskih diplomata moraće da napusti moju zemlju. Ne, nećemo zatvarati Ambasadu“, naveo je Azimov.

Dodao je da je očekivao da „Hrvatska podrži Rusiju u borbi protiv nacista“.

„Verujem u mudrost vaše vlade i vašeg cenjenog ministra spoljnih poslova Radmana kojeg vrlo poštujem, koji je veliki profesionalac i veliki prijatelj Ruske Federacije“, naveo je Azimov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter