Izvor: Happy BSC
12.04.2022 u 12:49
0

ČUDO U HRVATSKOJ! HRVATI SE ODRIČU PAVELIĆEVOG ZLOČINCA I IDEOLOGA USTAŠA! Doneta je odluka, više nema nazad (VIDEO)

Odbornici Gradskog veća Slavonskog Broda odlučili su danas o preimenovanju naziva ulice po jednom od ideologa ustaškog pokreta i ratnog zločinca Mile Budaka.

Odluku o tome su danas donele gradske vlasti Slavonskog broda sa 13 glasova „za“, dok je uzdržano bilo osam odbornika iz HDZ i HSP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema ovoj odluci deo ulice koja se zvala po Milu Budaku zvaće se Ulica 108. brigade, a u drugom delu Ulica generala Petra Stipetića. Odbornicima se obratio Stribor Valenta rekavši da ko ne zna zašto ulica ne treba da se zove po Milu Budaku, nije zaslužio da bude odbornik.

AMBASADOR RUSIJE NAPRAVIO SKANDAL NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI! U programu UŽIVO zapretio je Hrvatskoj ODMAZDOM Rusije, nastao je MUK u studiju

Mislim da bi već jednom trebalo spustiti tenzije jer ova promena naziva ulice nikoga neće u ničemu zakinuti, neće se popraviti privreda, ali promenom će se možda popraviti neke druge stvari“, rekao je gradonačelnik Mirko Duspara, preneo je hrvatski portal Index.

Mile Budak bio je hrvatski političar, advokat, ministar u vladi NDH i jedan od ideologa ustaškog pokreta. Posle pada režima NDH 1945. u novoosnovanoj Jugoslaviji na vojnom sudu bio je osuđen na smrt vešanjem i pogubljen. Proglašen je ratnim zločincem.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter