Izvor: Afera
08.02.2024 u 15:30
0

AMERI UPOZORAVAJU: SPREMA se ATENTAT na DODIKA!

Postoje „određene informacije“ iz kruga američke ambasade da se predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku sprema atenat, tvrdi šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić, a prenosi RTRS.

„Obaveštajci sigurno rade na proveri svih tih informacija“, istakla je Vulićeva.

Kaže da se priprema „novi Nikola Gardović“.

„Pitanje je ko će biti od nas novi Gardović. Zato su posekli stabla kod Suda BiH, tačno za snajperski pogled“, tvrdi Vulićeva.

VEČERAS U 21 SAT: Predsednik Vučić se obraća na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti UN

Ističe da je suštinski problem pitanje imovine.

„U BiH ima veliki broj ruda i drugih nalazišta, a najviše u Srpskoj. Zato su bacili oko na imovinu. Američki i britanski ambasador su naterali Vladu FBiH proda zemlju u Varešu jednoj britanskoj kompaniji“, istakla je ona.

Navela je da su poslednje pretnje koje su upućene njoj, suštinski upućeni Srpskoj i srpskom narodu.

„Mi pozivamo na suživot i praštanje i poštovanje Dejtonskog sporazuma, a oni se naoružavaju i prete novim suobima. Ovo je pretnja svim Srbma. Oni su osokoljeni i od međunarodne zajednice koja ih podržava“, navela je Vulićeva.

Poručila je da je BiH zemlja beznađa.

„Mi uopšte ne živimo u demokratiji, ovo je teški protektorat. Sudije i tužioci u pravosuđu BiH primenjuju nepostojeći zakon američkog ambasadora Majkla Marfija“, istakla je Vulićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter