Izvor: Alo.rs
08.02.2024 u 21:58
1

REPUBLIKA SRPSKA SNAŽNO PODRŽAVA VUČIĆA! Dodik: Zapad će čuti istinu o teroru prištinskih vlasti nad Srbima

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se sa snažnom podrškom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pred najavljeni govor na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o stanju na Kosovu i Metohiji.

PROČITANA OPTUŽNICA NA SUDU BIH, DODIK ODGOVARA: Proces proti mene je proces protiv Republike Srpske

– Republika Srpska snažno podržava predsednika Aleksandra Vučića , koji će večeras na sednici Saveta bezbednosti govoriti o teroru prištinskih vlasti nad Srbima na Kosovu i Metohiji – saopštio je Dodik u svojoj objavi.

Dodik je istakao da su Kosovo i Metohija pitanje od najvećeg nacionalnog interesa za Srbiju, a interesno pitanje za Brisel i Vašington, koji prećutno gledaju svakodnevnu torturu nad Srbima.

– Predsednik Vučić i rukovodstvo Srbije sve vrijeme vode odgovornu nacionalnu politiku, poštujući Rezoluciju UN 1244, tražeći od većeg dela međunarodne zajednice podršku za Srbiju, koja nastoji da odbrani elementarno pravo srpskog naroda da živi slobodno na Kosovu i Metohiji – zaključio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “REPUBLIKA SRPSKA SNAŽNO PODRŽAVA VUČIĆA! Dodik: Zapad će čuti istinu o teroru prištinskih vlasti nad Srbima”

  1. Podržava Vučića jer mu Vučić treba. Našli se dva despota nacionaliste srebroljupci. Šta je sve dobio od kad je stupio na tron RS. Dobro se nafatirao i decu obezbedio a narod u RS ga proklinje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter