Izvor: TANJUG
12.02.2024 u 23:43
0

CRNA GORA ŽELI BRŽE : Andrija Mandić se založio da Crna Gora želi što pre da uđe u Evropsku uniju

Predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić izjavio je danas da je na sastancima u Briselu poručio da Crna Gora želi što pre da se priključi Evropskoj uniji. On je naveo da je imao važne sastanke u Briselu na kojima je evropskim zvaničnicima predočio uspehe koje je aktuelni saziv crnogorskog parlamenta postigao.

 

OTAC UČENIKA KOJI JE PUCAO U NASTAVNIKA OSUĐEN: Sin mu otvorio vatru u učionici, a sada mora na dužu robiju

„Razgovarao sam i sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom i uspeo sam da prenesem one poruke koji prenose svi političari koji dolaze iz Crne Gore, a to je da Crna Gora želi što pre da se priključi Evropskoj uniji, da smo postigli rezultate i isporučili rezultate prvo građanima Crne Gore.

Mislim da su to veoma dobro razumeli“, rekao je Mandić za RTCG. Istkao je da je aktuelni saziv skupštine uradio ono što nisu uspeli političari u prethodnih nekoliko saziva.

„Sve to samo govori da je jedna generacija političara koja je sada u skupštini i vladi spremna da radi na uvođenju Crne Gore u EU“, poručio je Mandić. Prema njegovim rečima, neophodno je sprovoditi reforme i usvojiti set raznih zakona koji su neophodni za članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji. „Mislim da ćemo sa svakim usvojenim zakonom biti bliži EU za makar pola koraka“, naveo je Mandić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter