Izvor: HappyBSC
19.05.2020 u 10:37
0

DELA SVE GOVORE Vladika krstio tužioca, a on ga poslao u pritvor! (GALERIJA)

Ovo je za nevericu, pa to ima samo u Crnoj Gori!

BERANE NA NOGAMA Vladiku dočekali veličanstveno! (VIDEO)

Najnovija informacija o pritvaranju vladike Joanikija isplivala je na videlo. Ispostavilo se da je vladika krstio tužioca Stevana Šekarića (na fotografiji) koji mu je u Nikšiću odredio zadržavanje od 72 sata.

– Tako se Šekarić zahvalio svom duhovnoom ocu. Šekariću, pokolenja i dela sude – samo je jedan od brojnih komentara na društvenim mrežama o ovoj neverovatnoj činjenici.

PRISTALICE TZV. CRNOGORSKE CRKVE PONOVO LUDUJU: Hteli smo rat, ali smo ga izgubili! (FOTO)

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije proveo je tri dana u pritvoru Osnovonog suda u Nikšiću nakon litije posvećene Svetom Vasiliju Ostroškom u tom gradu. Njegov izlazak iz ćelije propratilo je više hiljada vernika. Vladika se svima njima zahvalio na podršci i osudio, kako je rekao, „vlasti koje ratuju sa Njegošem i Svetim Vasilijem“. Joanikije je kazao „da će borba za svetinje biti nastavljena“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter