Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
06.12.2023 u 22:12
0

MEDOJEVIĆ O AFERI SKAJ: Đukanovićev DPS je „političko krilo mafije“ i treba ga zabraniti!

Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević kazao je da, nakon objavljivanja prepiski sa Skaj aplikacije, dobija na snazi njegova teza da je Demokratska partija socijalista (DPS) „političko krilo mafije“.

Ono što je za mene važno, u prepiskama je potvrđena pozicija koju sam branio 2007. godine, koji se tiču organizovanog kriminala. Ja sam uporno tvrdio da je organizovana kriminalna grupa u Crnoj Gori političkog profila. Iza toga je išla moja teza koja je govorila o političkom uticaju. Potvrđena je i teza da je Crna Gora pod uticajem DPS-a postala kriminalizovana država. Kad imate tako teške klasifikacije, teško je govoriti o tome šta je trebalo da se uradi, jer je to trebalo uraditi nakon pada DPS-a 2020, a to je otrgnuti institucije – rekao je Medojević.

CRNA GORA NA NOGAMA: Otkrivena istina o Milu Đukanoviću

Ponovio je stav da DPS treba zabraniti kao političku partiju, „u skladu sa Ustavom i zakonima Crne Gore“.

Milo Đukanović nije imao potrebe da daje naloge mafijaškoj organizaciji da likvidira Nebojšu Medojevića ili bilo kog drugog poslanika, nego je postigao dogovor sa Krivokapićem i onima koji su preuzeli obavezu da ne pokreću procese protiv njega i zapljene imovine – tvrdi Medojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter