Izvor: blic.rs
07.12.2023 u 08:35
0

OTAC MONSTRUM POMAGAO I U OTMICI DRUGE ĆERKE? Čista sreća je spasila sestru ubijene Vanje

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije i tužilaštvo otkrili su još šokantnih detalje o jezivim ubistvima male Vanje Đorđevske (14) i Pančeta Žežovskog (74) koja su potresla državu i region.

Već je poznato da su osumnjičeni u ulazu njene zgrade zgrabili 14-godišnju Vanju Đorđevsku. Vezali su je i stavili u torbu, a zatim se odvezli vozilom marke „sitroen“ koje su prethodno oteli od ubijenog Pančeta Žežovskog iz Velesa.

Kako je rekao Oliver Spasovski, ministar policije, glavni osumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo je informaciju o kretanju maloletne devojčice dobio direktno od njenog oca, koji se takođe nalazi u pritvoru zajedno sa ostalim osumnjičenima.

Planirana dupla otmica

„IŠAO JE KOLIMA, SA DRUGOM“ Videla frizera iz Velesa uoči ubistva, otkrila šta joj je rekao

Odavde se postavlja pitanje da li je otac znao da će Vanjina sestra sama ići u školu, pa je to preneo prvoosumnjičenom, a on je potom organizovao ostatak grupe da iskoristi trenutak kada je ona sama. Ali, ostalo je nejasno, prenosi ovaj portal, da li su osumnjičeni nameravali da otmu i Vanjinu sestru, sa kojom ona ide u školu.

Kako je majka ranije otkrila medijima, Vanja je tog dana išla sama u školu jer je njena sestra izostala sa prvog časa. Iz informacija koje je dala „Slobodnom pečatu“ dok je policija još tragala za njenom ćerkom, zna se da ona i njena sestra obično idu zajedno u školu, ali je ona propustila prvi čas i ostala kod kuće, a Vanja je otišla sama. Osim toga, prema Spasovskom, automobil kojim je Vanja oteta tek su počeli da voze kada su se spremali da počine ovo gnusno delo, a pre toga je nekoliko dana bio skriven i nije korišćen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter