Izvor: nova
22.11.2023 u 20:40
1

DODIK DEMANTOVAO STOLTENBERGA: U BiH ne postoje secesionističke pretnje,već devastacija ustavnog poretka

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da u BiH ne postoje secesionističke pretnje, već da je na sceni devastacija ustavnog poretka sa ciljem prisilne unitarizacije.

„U BiH ne postoje secesionističke pretnje, kako tvrdi generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg.

U BiH je na sceni devastacija ustavnog poretka s ciljem prisilne unitarizacije.

Svako suprotstavljanje unitarizaciji proglašava se secesionizmom“, napisao je Dodik na društvenoj mreži X.

Dodao je da je neshvatljivo da je Stoltenberg koji je posetio Sarajevo „propustio priliku da na sastanku u Savetu ministara čuje glas ministara iz Republike Srpske“.

„Onda BiH ne bi napustio pogrešno informisan“, naveo je Dodik.

On je upozorio da Bosnu i Hercegovinu „ni NATO neće sačuvati ukoliko se ponašanje dela međunarodne zajednice nastavi u pravcu devastacije Ustava BiH, a muslimani ne shvate da je Ustav garancija opstanka ovakve BiH“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DODIK DEMANTOVAO STOLTENBERGA: U BiH ne postoje secesionističke pretnje,već devastacija ustavnog poretka”

  1. Citava Republika Srpska je uz naseg precednika i podrzava njegove stavove i borbu za ocuvanje nasih intitucija i svega za sta su se nasi ocevi borili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter