Izvor: Tanjug
13.07.2022 u 16:03
0

Dodik osudio izjavu Johana Satlera: „Do sada smo slušali razne priče koje dolaze o pomirenju iz Evropske unije, a sada čujemo ovo što je Satler rekao!“

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da je izjava šefa Delegacije Evropske unije u BiH Johana Satlera da „reči kao što je pomirenje zvuče isprazno ili čak uvredljivo za žrtve“ izjava koja karakteriše stanje u BiH i njeno nefunkcionisanje.

„Do sada smo slušali razne priče koje dolaze o pomirenju iz Evropske unije, a sada čujemo ovo što je Satler rekao“, naveo je Dodik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kaže da je Satler već odavno na poziciji podrške samo muslimanskoj strani.

„Sigurno to ne bi rekao da je otišao na neko srpsko stratište, na primer u Zalazje. U Srebrenici se desio veliki i težak zločin i to nije sporno, ali politizacija je neprihvatljiva“, rekao je Dodik za RTRS.

Rekao je i da je Satler potvrdio da su svi njihovi napori bili nepotrebni i iluzorni i da su oni glavni krivci za nefunkcionisanje BiH.

BRNABIĆ ZASTRAŠENA IZJAVOM SALTERA: „Ja se zaista nadam da je ovde došlo do neke greške“ (FOTO)

„Ako u BiH ne može da bude pomirenja, ne može ni da postoji. Teško je obezbediti pomirenje zbog istorije koju imamo, ali možemo obezbediti razumevanje. U tom pravcu se treba kretati“, naveo je Dodik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter