Izvor: SPUTNIK
09.07.2024 u 11:33
0

DODIK: SME LI BAR NEKO OD BOŠNJAČKIH POLITIČARA DA SE IZVINI SRBIJI

Političko i medijsko ludilo koje je zahvatilo političko Sarajevo postaje nepodnošljivo i ta histerija koja se stvara protiv svega što ima veze sa srpskim narodom, Srbijom i Srpskom odavno je prešla granice normalnog, poručio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

„I šta sad?! I šta sad kad je i (Elmedin) Konaković priznao da je ulazak kadeta Vojske Srbije bio u skladu sa zakonom“, upitao je Dodik na platformi Iks.

FASCINANTAN PODVIG: Ruski „iskanderi‟ uništili kolonu ukrajinske vojne tehnike

Upitao je i postoji li uopšte politička struktura u Sarajevu s kojom se može razgovarati.
„Poštuje li neko Ustav i zakone ove sklepane BiH i sme li možda bar poneki pojedinac od bošnjačkih političara poslati poruku, izvinjenje Srbiji za ovu nezapamćenu sramotu koju su priredili zemlji u koju se zaklinju? Pitam se ima li (Denis) Bećirović bar malo ljudske pristojnosti, kad već nema političke, i s kim on to misli živeti u BiH, sa Srbima i Hrvatima ili sa Šmitom i sličnim nedobronamernim strancima koji su, po ko zna koji put, pokazali da su nekompetentni i nedobronamerni“, naveo je Dodik.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter