Izvor: Kurir
21.04.2024 u 11:17
0

DOSTAVIO HRANU, PA POKRAO MUŠTERIJU: Nesrećna žena mu dala i napojnicu, a onda na kamerama videla šta je uradio (VIDEO)

Žena iz Rijeke se požalila na neprijatno iskustvo sa dostavljačem koje se dogodilo prošlog četvrtka.

Naime, ona je u svojoj zgradi u naselju Pećina preuzela porudžbinu, nakon čega je dostavljaču čak dala i napojnicu, a zatim jutro saznala da ju je opljačkao.

Posle samo minut, dostavljač se vratio i ukrao njene stvari koje su bile na stepeništu. Nije znao da ga snima nadzorna kamera, pa se na snimku vidi kako krade. Ceo snimak objavio je lokalni riječki portal Fiuman.

„Može se videti kako pretura po kutiji, više puta pali svetlo i uzima stvari koje je primetio.“ Riječanka se požalila Fiumanu da joj je dostavljač Volte ukrao podvodni fotoaparat i torbu punu stvari.

„Naručila sam hranu i pustila dostavljača na stepenište da dođe do mojih ulaznih vrata, gde sam preuzela porudžbinu, a zatim krenula u stan dok je dostavljač krenuo ka izlazu.

Međutim, nije izašao iz zgrade jer ne bi mogao da se vrati unutra bez pomoći stanara, pa je neko vreme čekao ispred ulaza, a onda se ušunjao nazad i počeo da pretražuje moje stvari koje su bile smeštene ispod stepenica zbog renoviranja.

„Dan ranije sam mu dala napojnicu i najvišu ocenu“

Na snimku se vidi kako pretražuje kutiju, nekoliko puta pali svetlo i uzima podvodnu kameru i torbu punu stvari koje je „pripremio“.

„Dan ranije sam mu dala napojnicu 50 centi preko aplikacije i dala mu najvišu ocenu. Tek sledećeg jutra videla sam na kamerama da je ukrao nešto sa stepeništa“, prepričala je svoje neprijatno iskustvo Riječanka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter