Izvor: Kurir/BSC Happy
21.04.2024 u 12:20
0

MISTERIOZNI KRUGOVI NAD HRVATSKIM NEBOM: Stanovnici širom zemlje zabrinuti, pitaju se ŠTA JE SE DEŠAVA (FOTO)

Kakvi su to krugovi na nebu? Pitaju se danas stanovnici iz okoline Zagreba i Zagorja nakon što su bele linije „precrtale” plavo nebo.

Kako se može videti na stranici Flightradar, nebo nad severom Hrvatske u jutarnjim satima nedelje „iscrtao“ je jedan avion. U pitanju je Bič B200C Super King Er belgijske kompanije ASL group, koji bi trebalo da završi let oko 11 časova. Hrvatski list 24hr kontaktirao je kompaniju koja je objasnila o čemu se radi.

Iz kompanije Er Servis Lig potvrdili su da se radi o njihovom avionu koji inače služi za prenos signala na sportskim priredbama, a danas je u toku završni dan VRC-a u Hrvatskom zagorju.

Kontaktiran je i MZL Zagreb, odakle je avion poleteo.

„Leti veoma visoko. Ovako nešto još nismo videli“, kažu čitaoci.

„Za ovo je zainteresovano celo Zagorje!! Dobili smo 150 poruka i fotografija. Ima li odgovora, video sam oglas o spiralnim linijama na nebu“, objavljeno je na stranici Policijska stanica – Krapinsko zagorska županija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter