Izvor: KURIR
26.05.2024 u 11:39
0

DRAMA NA LETU ZA SPLIT: Muškarac nasilno pokušao da uđe u pilotsku kabinu, a onda se zaključao u TOALET

Nepoznata osoba pokušala je nasilno da uđe u kokpit aviona Norvegian Aira na aerodromu Gardermoen u Oslu, koji je trebalo da poleti na let DI1990 za Split u 6.50 časova, a kada nije uspeo, zaključao se u toalet u zadnjem delu aviona, piše Slobodna Dalmaciju .

Norveška policija je kasnije identifikovala tu osobu kao 23-godišnjeg hrvatskog državljanina. Motivi ovog čina za sada su nepoznati.

Avion je bio pun putnika koji su na odmor uglavnom putovali u srednju Dalmaciju. Većina njih nije primetila da se dešava nešto izuzetno, čak ni oni koji su sedeli napred.

– Avion je već poleteo i dok se kretao ka delu piste za poletanje iznenada se zaustavio. Prvo obaveštenje pilotu bilo je da ima tehničkih problema i da moraju da zaustave. Policajci su ušli u prednji deo i nakon kraćeg razgovora krenuli nazad, gde se on zaključao. U avionu je došlo do tuče, svi su želeli da vide šta se dešava, pa se nije moglo jasno videti da li su policajci nasilno ušli u toalet ili se putnik sam predao. Svakako, trojica policajaca su ga s lisicama na rukama odvela preko piste do aerodromske zgrade – rekao je za Slobodnu Dalmaciju jedan od putnika, koji je sa suprugom putovao u Vodice .

Kako je policija kasnije saopštila, dotična osoba nije bila u alkoholisanom stanju niti pod uticajem drugih opijata. Za sada se ne zna šta su bile njene krajnje namere.

Nakon što su obavljene sve formalnosti, novi let za Split stigao je oko 9 sati. Kompanija se izvinila svim putnicima zbog dvočasovnog kašnjenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter