Izvor: KURIR
26.05.2024 u 13:01
0

„MI SRBI MORAMO DA KAŽEMO – DOSTA“: Dodik poručio da je „rezolucija o Srebrenici poraz, pre svega, bošnjačke politike“

Rezolucija o Srebrenici je poraz, pre svega, bošnjačke politike i to govori da su bošnjačke politike na pogrešnoj strani, napisao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u pregledu nedelje na društvenoj mreži Instagram.

– Trebalo je da budu politike dogovaranja sa nama, a ne poslušništvo prema strancima, Amerikancima i Nemcima. Oni su s njima jer misle da će najviše zla učiniti nama Srbima. Sada se pokazalo da to nije tako. Mi Srbi moramo da kažemo – dosta. Nemamo više nijedan razlog da im bilo šta vjrujemo – naveo je Dodik.

 

RTRS navodi da je tokom protekle sedmice predsednik Srpske prisustvovao polaganju venca na centralnom spomen-krstu na bratunačkom groblju, kao i sednici Vlade Republike Srpske u Srebrenici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter