Izvor: TANJUG
15.09.2022 u 14:23
0

Ðukanović i Milanović idu na sahranu engleske kraljice

Predsednici Crne Gore i Hrvatske, Milo Ðukanović i Zoran Milanović potvrdili su danas da će prisustvovati sahrani kraljice Elizabete Druge, 19. septembra u Londonu.

Ðukanović se danas upisao u Knjigu žalosti u Ambasadi Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske u Podgorici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Ðukanović na sahranu putuje sa suprugom.

Hrvatski predsednik Zoran Milanović potvrdio je danas da će prisustvovati sahrani engleske kraljice Elizabete Druge.

On je novinarima u Zagrebu, preneli su hrvatski mediji, rekao da je u London putovati komercijalnom lijinom, zato što je, kako je kazao, „naš avion na remontu“.

-Ja tamo idem iz protokola, iz pristojnosti koju britanski narod nama nije pokazao- rekao je Milanović i dodao da na “sahranu hrvatskog predsednika (Franje tuđmana) nije došao nitko. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter