Izvor: Kurir
07.11.2023 u 22:25
2

EVO ODAKLE JE STIGLA VODA KOJA PRŽI LJUDIMA JEDNJAKE: Čovek u bolnici, šire se STRAVIČNE PRIČE po društvenim mrežama u Hrvatskoj

Nakon što su se društvenim mrežama u Hrvatskoj proširile informacije o navodnom trovanju u riječkim kafićima, policija je saopštila da je jednoj osobi pozlilo prilikom konzumiranja bezalkoholnog pića.

Jedna osoba je hospitalizovana u riječkoj bolnici zbog sumnje na hemijsku povredu jednjaka.

Društvenim mrežama se šire brojne poruke koje upozoravaju građane da ne piju bezalkoholna i gazirana pića jednog proizvođača, jer se nekoliko osoba navodno teško otrovalo mineralnom vodom u restoranima u Rijeci, pa im je ukazana medicinska pomoć.

Nezvanično se saznaje da inspekcijski organi vrše uzorkovanje u pojedinim riječkim restoranima.

U Ministarstvu zdravlja kažu da nisu nadležni u slučaju navodnog trovanja mineralnom vodom „s obzirom da je sanitarna inspekcija od 1. aprila 2019. godine u sastavu Državnog inspektorata i nadležna je za sprovođenje službenih kontrola“.

– Ova voda se puni u Austriji i priznata je od strane njihovog nadležnog organa – rekli su za hrvatske medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EVO ODAKLE JE STIGLA VODA KOJA PRŽI LJUDIMA JEDNJAKE: Čovek u bolnici, šire se STRAVIČNE PRIČE po društvenim mrežama u Hrvatskoj”

  1. Koka kolu sam davnih dana kupila jednom u životu i to zato što sam čula da se sa njom može očistiti bravica od prohroma na automobilu što naravno nije tačno .
    Čula sam da našim trudnicama u bolnicama u odredjenim situacijama prpeoručuju da popiju koka kolu pa sada zamislite šta bi bilo da su popile takvu koja se pojavila u Rijeci.
    Uostalom kada će biti postavljene na noge laboratorije za ispitivanje svega što ulazi na usta i u stomak gradjanima u državi Srbiji , ako se još jednom pojavi da neka država vrati proizvode iz Srbije to će biti bruka i sramota i ne samo to već nepoštovanje i nebirga za zdravlje sopstevnog naroda od strane političara svih vrsta i pozicije i opozicije da se mi više ne foliramo , svi imaju svoje zaduženje po pitanju zdravlja naroda i onoga što je u prodaji u te svrhe , i jedni i drugi .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter