Izvor: Blic.rs
22.05.2020 u 22:27
0

HAPŠENJE U BUDVI: Beograđanin pao sa pola kilograma marihuane

Crnogorska policija uhapsila je Beograđanina čiji su inicijali D. S. (66) sa boravištem u Budvi, kod kojeg je prilikom pretresa pronađeno oko pola kilograma marihuane.

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da je pretres stana i prostorija koje koristi D. S. izvršen po nalogu sudije Višeg suda u Podgorici.

U pretresu je pronađeno i šest zasađenih stabljika konoplje, vaga za precizno merenje, drobilica, 19 tableta „buprenofin“ i 115 evra.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ SA HEROJIMA BORBE PROTIV KORONE Prijem za medicinske radnike Srbije (VIDEO)

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

ISPOVEST ČIPOVANOG MLADIĆA IZ MALMEA: Prihvatite istinu, nećete im pobeći, ali… (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

– D. S. je uhapšen i priveden uz krivičnu prijavu kod nadležnog tužioca, a zatim kod sudije za istragu, koji mu je odredio pritvor, nakon čega je sproveden u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija – dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je D. S. osumnjičen za krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter