Izvor: Tanjug
22.12.2020 u 09:02
0

HOROR SCENA! Sleteli autom u more, jedan putnik poginuo na licu mesta, troje završilo u bolnici

U Kaštel Starom noćas oko 1.25 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća kada se vozilo, u kojem su se nalazile četiri osobe sletelo s puta u more, javila je policija.

Na licu mesta jedna osoba je poginula, dok su tri osobe prevezene u splitsku bolnicu.

NAJVAŽNIJE DANAS

OPCIJE ZA POVRATAK U ŠKOLU: Đaci bi trebalo da se VRATE u KLUPE 18. JANUARA, ali…

KREVET NATOPLJEN KRVLJU: Telo žene bez pantalona i sa isečenom preponom nađeno u stanu, isplivali detalji HORORA u Žarkovu

PROMENLJIVO VREME: Danas oblačno i ponegde kišovito, a sutra nagli rast temperature

Treba li da nas brine NOVI SOJ korone? Dr Tiodorović otkriva ima li ga u Srbiji i koliko je opasan

„Prema informacijama kojima za sada raspolažemo dve osobe su teže, dok je jedna osoba lakše povređena. Uviđaj na mestu nesreće obavilo je nadležno državno tužilaštvo uz asistenciju policije i sudskog veštaka za saobraćaj“, piše u saopštenju policije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter