Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
10.01.2024 u 20:15
0

HOROR U BANJA LUCI: Telo žene pronađeno u šumi

Prijavljeno da je pronađeno beživotno telo ženske osobe u zaseoku Plavšići

Telo žene Z. P. pronađeno je u šumi na području sela Kola kod Banjaluke, a na telu su pronađeni tragovi koji ukazuju na to da su životinje nakon smrti grizle telo, piše “Glas Srpske”.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je danas policiji u 14.40 časova prijavljeno da je pronađeno beživotno telo ženske osobe u zaseoku Plavšići.

DODIK NAJAVIO OTCEPLJENJE: „Srbi u BiH su mentalno integrisani u Srbiju i rado bi podržali eventualnu nezavisnost“

– Policijski službenici PU Banjaluka su na licu mesta izvršili uviđaj. Dežurni mrtvozornik Doma zdravlja Banjaluka je izvršio pregled beživotnog tela i tom prilikom je konstativano da se radi o prirodnoj smrti. O svemu navedenom obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – rekli su u PU Banjaluka ne navodeći više detalja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter