Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
10.01.2024 u 19:00
0

OŠTAR NA JEZIKU: Knežević pozvao Šolca da ispuni zahteve demonstranata (FOTO)

U post skriptumu, Knežević je u svom maniru poručio: "Nemačka ne sme da stane“

Predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Milan Knežević pozvao je danas kancelara Olafa Šolca da ispuni opravdane zahteve učesnika protesta u Nemačkoj.

Knežević je u svom prepoznatljivom stilu prokokomentarisao trenutnu situaciju u Njemačkoj.

BRUKA I SRAMOTA: Trojica mladića upala u džamiju i ukrala novac iz kutija za priloge

– Pozivam kancelara Šolca da ispuni opravdane zahteve poljoprivrednika i ostalih demonstranata koji danima parališu Nemačku. Crnoj Gori je potrebna jaka Nemačka sa zadovoljnim građanima – napisao je Knežević na društvenoj mreži Iks.

U post skriptumu, Knežević je u svom maniru poručio: „Nemačka ne sme da stane“.

Mnogi će osuditi ili ismevati ovakav potez Kneževića, ali zašto bi neko iz Nemačke imao pravo da daje ovakve komentare o zbivanjima u Crnoj Gori, Srbiji i mnogim drugim zemljama, a isto to ne bi moglo da važi i u obrnutom smeru? E, pa neka gospoda iz Nemačke konačno malo vide i kako je to.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter