Izvor: Happy BSC Portal/ Index.hr
17.01.2024 u 22:16
0

HOROR U ZAGREBU: Devojčica (12) divljala 170 km/h, „mercedesom“ odvalila terenac, pa se odbila na drugi

Zagrebačka policija je pokrenula postupak protiv majke 12-godišnjakinje koja je proteklog vikenda oko ponoći jurila "mercedesom" po gradu, rekli su iz PU zagrebačke.  

„Vezano uz saobraćajnu nesreću od 14. januara u kojoj je učestvovalo dete, obaveštavamo vas da su policijski službenici protiv 32-godišnje članice porodice pokrenuli prekršajni postupak izdavanjem Obaveznog prekršajnog naloga, zbog počinjenog prekršaja iz čl. 229. st. 2. kažnjiv po čl. 229. st. 6. Zakona o bezbednosti saobraćaja“.

– Dete je u saobraćajnoj nesreći lakše povređeno. Po okončanju kriminalističkog istraživanja kada se utvrde sve ostale okolnosti ovog događaja, o svemu će biti obavešten i Hrvatski zavod za socijalni rad, zbog preduzimanja mera porodično-pravne zaštite. Srazmerno zakonskim odredbama o tajnosti postupka i zaštiti privatnosti više informacija vam ne možemo pružiti – odgovorili su iz zagrebačke policije.

Podsetimo, jurnjava je završila zabijanjem „mercedesa“ u stubiće ispred hotela „Esplanada“, a pre toga „mercedes“ je pokupio nekoliko automobila, ali i građevinsku skelu. Automobil je jurio 170 km/h.

Očevidac prepričao haos ispred „Esplanade“

Čovek koji se našao kod „Esplanade“ u trenutku nesreće je za RTL prepričao kako je izgledao haos ispred hotela i hapšenje devojčice.

„Na semaforu kod hotela bilo je nekoliko automobila koji su stajali na crvenom. Ona je doslovno doletela u belom ‘mercedesu’ iz smera Trga kralja Tomislava prema zapadu. Videla je da ne može da prođe jer su ostali u traci čekali na zeleno svetlo, pa je instinktivno ušla u traku suprotnog smera.“

„Tom trakom nailazio je terenac koji je vozila mlađa žena. „Mercedesom“ je pokupila terenac, odvalila njegov zadnji levi kraj, a potom se odbila u drugi automobil koji je stajao na semaforu i potom u stubiće ispred Esplanade.“

NOVI INCIDENT U VUKOVARU: Učenik aktivirao petardu u učionici, popucala stakla na prozorima

– Automobil joj je bio zgužvan oko stubića ispred hotela. Čim je izašla, policajac joj je izdao naređenje i stavio lisice. Policajac nije ništa govorio niti je bio agresivan, jednostavno ju je smireno priveo. U automobilu je ona bila sama, nije bilo suvozača kako navode neki mediji – rekao je muškarac koji je video nesreću pred „Esplanadom“.

On je dodao da je devojčica tokom hapšenja govorila da je htela da postane policajka kad odraste, a da će sada svoj skorašnji 13. rođendan provesti u zatvoru. Ispričao je i da je devojčicu lovilo devet policijskih vozila i da je scena delovala filmski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter