Izvor: INFORMER
22.04.2024 u 22:06
1

ISTINA O SREBERNICI NA SVETLU DANA: Alija je došao i rekao Nude mi da četnici izvrše pokolj 5.000 muslimana, a da onda NATO interveniše! (VIDEO)

Jedan od komandanata odbrane Srebrenice Hakija Meholjić otkrio je istinu o dešavanjima u tom gradu i kako je Alija Izetbegović kriv za ono što se desilo.

Meholjić je bio bosanskohercegovački član rukovodstva SDP-a BiH, predsednik te stranke u Srebrenici i odbornik u lokalnom parlamentu.

On je takođe bio i jedan od komandanata odbrane Srebrenice, a preminuo je u novembru 2019. godine.

Meholjić je svojevremeno otkrio da se zločin u Srebrenici dogodio upravo zahvaljujući Aliji Izetbegoviću, nekadašnjem predsedniku predsedništva Bosne i Hercegovine.

– Nudi mi Klinton da uđu četnici u Srebrenicu i izvše pokolj 5.000 muslimana i da onda bude vojna intervencija NATO snaga na srpske položaje u celoj BiH. Šta vi mislite o tome – upitao je Izetbegović.

https://informer.rs/vesti/politika/898638/istina-o-srebrenici-alija-je-dosao-i-rekao-nude-mi-da-cetnici-izvrse-pokolj-5000-muslimana-a-da-onda-nato-intervenise-video#brid_cp_Brid_13776217

Ja sam skočio i rekao „Jesi li ti lud? Ko će reći narodu ‘ti na klanje, ti ne ideš’. Alija je loš čovek“.

Bilo bi dobro da oni koji budu odlučivali o sramnoj rezoluciji o Srebrenici pogledaju šta je Hakija Meholjić govorio o Srebrenici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ISTINA O SREBERNICI NA SVETLU DANA: Alija je došao i rekao Nude mi da četnici izvrše pokolj 5.000 muslimana, a da onda NATO interveniše! (VIDEO)”

  1. G.Hakije Meholjića tu izjavu dajte gospodo sa happy tv na EKRAN PA DA VIDI I ČUJE SVET !!!! Ja verujem ali to naš a i posebno muslimanski narod nezna !!!! Najavite u ćirilici da će biti snimak pa da i mi gledamo i čujemo iz EU …..

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter