Izvor: kurir
23.04.2024 u 07:32
0

SNEG ZAVEJAO HRVATSKU KAO DA JE BOŽIĆ: Oluja u Gorskom Kotaru, Pulu zasuo grad, grom zapalio krov kuće u Rovinju…

Meštane Tršća, malog naselja u Gorskom kotaru koje administrativno pripada Gradu Čabru, u ponedeljak, 22. aprila, iznenadio je veliki sneg.

„Kao Božić“, oduševljeno su komentarisali korisnici društvenih mreža nakon što je snimak podeljen na Fejsbuku.

ISTINA O SREBERNICI NA SVETLU DANA: Alija je došao i rekao Nude mi da četnici izvrše pokolj 5.000 muslimana, a da onda NATO interveniše! (VIDEO)

 

Ovo nije kraj vremenskim neprilikama koje su zadesile Hrvatsku, jer je danas, jako grmljavinsko nevreme pogodilo Istarsko poluostrvo. Tako „IstraIN“ piše da je u Puli oko 15 sati pao grad, a u Rovinju je grom udario u kuću, nakon čega je vatra počela da zahvati krov.

Brzom reakcijom pripadnika JVP Rovinj požar je ugašen i sprečeno dalje širenje.

Takođe, IstraMet javlja da sneg pada i na Platki, ali i na Učki i višim delovima Ćićarije.

Za utorak, 23. aprila, u Hrvatskoj se prognozira delimično sunčano, ali i nestabilno vreme s povremenom kišom, posebno na Kvarneru.

U višim planinama padaće susnežica i sneg, prenosi „Jutarnji.hr“.

Na višim planinama večeras i večeras je moguć 20-30 centimetara snega. Istru su, pak, popodne zahvatili grad i grmljavina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter