Izvor: blic
23.09.2023 u 16:56
0

JAKO NEVREME U HRVATSKOJ GROM PRESEKAO BANDERU NA POLA! Izdato upozorenje za oluju , u Splitu haos

Ciklon se premešta od ranih jutarnjih sati preko Dalmacije. Lokalni mediji navode da je najkritičnije u Splitu, a očekuje se da ovo snažno nevreme u večernjim satima stigne i u Srbiju.

Najviše kiše palo je u Šibeniku gde se pojedine merne stanice izmerili i 107 litara po kvadratnom metru. Nevreme sa grmljavinom izazvalo je velike probleme i na splitskim ulicama.

Nekoliko ulica je poplavljeno, automobili su ponegde pod vodom, a hrvatski mediji navode i da je grom udario u drveni stub za rasvetu na Pujankama. Na snimcima i fotografijama se vidi da je stub maltene prepolovljen nakon udara groma.

VELIKA AKCIJA HRVATSKE POLICIJE: Hapsi navijače Dinama koje traže grčke vlasti

– Padala je jaka kiša nošena vetrom i to više vodoravno nego uspravno. Bilo je tamno nebo. Bili smo blizu u jednom lokalu i odjednom videli munju. Bila je baš jaka detonacija. Jako se čulo. Kad je stala kiša mi smo došli tamo i videli taj stup. Hvala Bogu da nije nikom ništa. Sad je oblačno, ali ne pada više – navodi čitalac
DHMZ je izdao upozorenje na oluju koje važi za celu zemlju. Veći deo Hrvatske je u subotu u narandžastom što znači da te delove očekuje opasno vreme

esen se ukazala na prvi dan jeseni. Do kraja dana treba očekivati povremenu kišu, ponegde i obilnu, ali i na nevreme sa grmljavinom i to najviše u Dalmaciji. Nakon kišovitog vikenda u ponedeljak smirivanje, a zatim verovatno sledi bablje leto – navode iz DHMZ-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter