Izvor: Happy BSC Portal/Danas.hr
15.12.2023 u 09:01
0

JUTARNJA VOŽNJA U SPLITU PRERASLA U NOĆNU MORU: Putnici završili obliveni krvlju

Vozač je nakon svega pokušao da ih poseti u bolnici.

Dok su se putnici pripremali da izađu na stanici, splitski gradski autobus je zakočio, a neki od njih su završili na podu sa povredama, neki i obliveni krvlju.

Direktor „Prometa“ Stanko Sapunar kaže da je, prema prvim informacijama, automobil ispred autobusa naglo zakočio pa je i vozač busa naglo stao.

Autobus navodno nije vozio velikom brzinom, nešto manjom od 30 kilometara na sat, ali četiri putnika završila su u bolnici.

Dvoje imaju lakše telesne povrede i pušteni su kući nakon bolničke obrade, dvoje je zadržano u bolnici, s tim da jedan ima teške telesne povrede. Srećom, nije u životnoj opasnosti.

UŽASI ZA NEVERICU: Policajci u Hrvatskoj vređali kolegu jer je Srbin “Pazi da ne ponovimo 1941.”

Vozač je nakon svega pokušao da ih poseti u bolnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter