Izvor: Kurir
24.02.2024 u 16:25
0

KRALJICA KRAĐE IZ BIH PONOVO „PALA“: Puštena sa PSIHIJATRIJE pa joj se NOVAC PONOVO „ZALEPIO“ za prste! Pijaca je koštala slobode

Sabaheta Džindo, patološka kradljivica koja nosi i neslavnu titulu kraljice džeparoša u BiH, uhvaćena je na delu tokom krađe na pijaci.

Ovoga puta pokušala je da krade na pijaci u Živinicama.

Avaz navodi da su Džindo uhvatili radnici pijace.

Sabaheta Džindo je široj javnosti u BiH poznata po brojnim krađama.

Osuđena je u novembru 2022. godine na 18 meseci obaveznog psihijatrijskog lečenja zbog učestalih krađa.

Džindo je prema navodima iz presude Osnovnog suda u Bijeljini u tržnim centrima u Bijeljini ukrala novac i bankovne kartice od dve osobe.

Prvo je 18. jula iz torbe J.N. ukrala novčanik sa dokumentima. Unutra je bilo 170 maraka, međutim, Džindo je potom skinula sa kartice još 500 maraka.

Mesec dana kasnije, odnosno 21. avgusta, Džindo je iz torbe T.B. ukrala novčanik u kome se nalazilo 1.050 maraka i 70 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter