Izvor: BSC HAPPY/KURIR
27.01.2024 u 15:49
1

MAKEDONKA POSTALA INTERNET ZVEZDA: Ulazi u vodu čija je temperatura i do -34! (VIDEO)

Sebe naziva „Ledena Makedonka“ ili „Ledena kraljica“, a svi je znaju kao Beticu, koja ulazi i u hladne vode čija temperatura dostiže -34 stepena.

Betika je imala novi izazov, odnosno pripremu za novu ekspediciju. Nakon što je njen otac motornom testerom izvadio led u Rotinskom jezeru, u Nacionalnom parku Pelister, ona je ušla u ledenu vodu.

„Jutros sam se spremala za pretposlednji trening pred ekspediciju, otac je pio jutarnju kafu i pitao me: „Mogu li i ja da dođem?“ Skočila sam od sreće, naravno rekala sam samo da se spremim. PS Tata mrzi hladnoću, posebno stopala. Svi su spremili svoje rančeve i krenuli smo.

HRVATICA POSTALA HIT REGIONA: Muž joj nestao a ona vrišti OD SMEHA (VIDEO)

E, desilo se i to, danas je bio lep sunčan dan, polako smo se približili Rotinskom jezeru, smestili se. Počela sam sa pripremama, krenula je aklimatizacija, počela sam da dišem, zatvorila oči i ušala u svoj svet. A tata je pratio svaki moj korak u pozadini. Prštala sam od radosti. Osetila sam njegovo prisustvo i jedva sam čekala da se okupam.

Isključila sam se na trenutak, nisam znao šta se dešava u pozadini. Bili smo samo ja i moj dah. Kada sam završila sa disanjem, polako otvaram oči da vidim!!! Čalens u šortsu i majici i vunenim čarapama,car je već nacrtao svoju skicu, pa je čekao da upalim motor… Nisam verovala svojim očima. Ovo je bio najbolji trening u mom životu!“, kaže Betika u delu objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betika ✨ (@_betika_)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MAKEDONKA POSTALA INTERNET ZVEZDA: Ulazi u vodu čija je temperatura i do -34! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter