Izvor:
05.12.2023 u 08:58
0

DUG ZA HLADNJAČU SVE VEĆI: Monstrum iz Gradačca još nije sahranjen – šok detalji

Za nekoliko dana navršiće se četiri puna meseca od krvavog pohoda i zločina koji je u Gradačcu počinio Nermin Sulejmanović.

NERMIN SULEJMANOVIĆ BIĆE USKORO SAHRANJEN: Evo ko se javio da preuzme telo monstruma iz Komemorativnog centra

Monstrum je 11. avgusta u jutarnjim satima divljački premlatio i iz pištolja usmrtio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i to pred njihovom desetomesečnom bebom, a krvavi čin prenosio je na društvenim mrežama. Zatim je u gradu ubio Denisa i njegovog oca Džengiza Ondera i ranio policajca i još jednu osobu. Nakon toga je presudio sebi.

TELO U HLADNJAČI

Telo trostrukog ubice se od tada nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli u hladnjači jer niko neće da ga preuzme. Članovi dalje porodice izjasnili su se da bi organizovali sahranu, ali je problem grobno mesto.

  • – Sahrana višestrukog ubice jeste problem. Članovi porodice su izjavili da bi snosili troškove, ali je problem grobno mesto. Grad Gradačac nema gradsko groblje. Mi smo poslali više upita institucijama i Islamskoj zajednici za grobno mesto, ali niko nije dao pozitivan odgovor. Ljudi neće da na njihovom groblju leži ubica. Dan u Komemorativnom centru košta 41 marku. Nagomilano je oko 5.000 maraka duga (otprilike 2.500 evra) i to će po svoj prilici morati da se plati iz budžeta Grada. Moraće da se nađe rešenje jer ovo ne može ići unedogled – rekao je gradonačelnik Gradačca Edis Dervišagić za Avaz.

Iz Komemorativnog centra u Tuzli navode da na gradskom groblju nema mesta.

– Problem treba da reše rodbina ili Gradska uprava Gradačca. Imali smo slučajeva da tela čekaju na sahranu desetak dana da naprimer porodica dođe iz inozemstva. Imali smo i slučaj dva umrla migranta pa se čekala identifikacija. Po nekoliko dana na sahranu se čeka kada premine beskućnik pa opština snosi troškove. Naše je mišljenje da se svako mora sahraniti bez obzira na to šta je uradio – naveli su iz Komemorativnog centra u Tuzli.

Telo Sulejmanovića se inače nalazi u rashladnom hermetički zatvorenom limenom sanduku.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter