Izvor: Kurir.rs
03.10.2023 u 11:08
0

NERMIN SULEJMANOVIĆ BIĆE USKORO SAHRANJEN: Evo ko se javio da preuzme telo monstruma iz Komemorativnog centra

Telo monstruma Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, ali je novost da je porodica podnela zahtev za njegovo preuzimanje kako bi bio sahranjen.

Ovu informaciju za jedan portal potvrdio je danas direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Kako je rekao, trojica Sulejmanovićevih stričeva podnela su zahtev da sahrane Nermina i sada se čeka odluka Opštine Gradačac.

– Čeka se samo da vide gde će ga sahraniti, na koje grobno mesto – rekao nam je Latifagić.

OGLASILA SE NEUTEŠNA MAJKA: Ovo je Srbin koji je nastradao na Kipru (FOTO)

Naredne sedmice navršiće se dva meseca od stravičnog zločina koji je potresao BiH.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović je na društvenim mrežama prenosio ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović, dok je svemu tome, u lokvi krvi, svedočila njihova beba. Osim nevenčane supruge, usmrtio je i Denisa i Đengiza Ondera, a ranio je tri osobe.

Nizama Hećimović je nekoliko dana pre ubistva tražila mere zabrane za Nermina Sulejmanovića, ali Opštinski sud u Gradačcu je odbio taj zahtev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter