Izvor: Alo.rs
03.10.2023 u 10:21
0

HOROR SCENA U NOVOM SADU: Pronađen muškarac sa opekotinama po celom telu

Dva prolaznika zatekla su jutros oko 8 časova muškarca N.S. (68) iz Futoga u kanalu pored nasipa između Futoga i Begeča sa opekotinama po celom telu.

Prema rečima portparola novosadske Hitne pomoći dr Zorana Krulja, njihova lekarska ekipa intervenisala je na licu mesta i zatekla muškarca sa višestrukim opekotinama po celom telu i on je nakon ukazane pomoći prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine na dalje lečenje i dijagnostiku.

Kako nezvanično saznaje „Blic“, ekipa Hitne pomoći obavestila je policiju o ovom incidentu koja je odmah izašla na lice mesta i još vrši uviđaj kako bi utvrdila sve okolnosti koje su dovele do ovog nesrećnog slučaja a otprilike u isto vreme i vatrogasci su primili poziv od građana da na tom mestu gori šiblje i žetveni ostaci sa njiva.

Pretpostavlja se da je nesrećni čovek sam palio biljne ostatke te da ga je iz još nepoznatih razloga vatra zahvatila. Uviđaj je i dalje u toku tačan razlog i okolnosti koje su dovele do ove nesreće biće poznati nakon završetka istrage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter