Izvor: happybsc/tanjug
30.10.2023 u 18:22
0

NE ŽELE TAČAN UVID U STANJE: Za 18 h u Podgorici najavljen protest protiv popisa i izbora Andrije Mandića

U trenucima kada je parlament Crne Gore izglaso da 44 predsednik parlamenta Crne Gore bude Andija Mandić, u Podgorici se održavaju porotesti. Kako objašanjavaju dobro obavešteni izvori ovi protesti su pokušaj da se ne utvrdi koliko je zapravo Srba u toj republici.

Protest u organizaciji Foruma slobodnih građana Luča i dela opozicionih partija, najavljen je za 18 časova. Podgorički portal CdM piše da su građani iz Nikšića, Herceg Novog, Mojkovca, Tivta, Plava krenuli autobusima i u kolonama svojim vozila na protest u Podgoricu.

NAISKUSNIJI U PARLAMENTU CRNE GORE: Mandić izabran za predsednika Skupštine

Protest se organizuje protiv održavanja popisa stanovništva i izbora Mandića za predsednika Skupštine Crne Gore. Poziv građanima na protest uputili su i poslanici dela opozicionih, pre svih DPS-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter