Izvor: Tanjug
20.05.2020 u 11:01
0

POMORCI SE VRATILI KUĆI Njih 756 mesecima bili odsutni zbog korone

U luku Gruž u Dubrovniku jutros je stigao kruzer „Carnival Magic“ sa 756 članova posade različitih nacionalnosti koji zbog pandemije korona virusa mesecima nisu mogli da se vrate kući.

Pre luke Dubrovnik brod je bio u Gibraltaru. Na brodu je pet Hrvata, a većina dolazi iz Ukrajine i Rumunije, a tu su i neki pomorci iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovačke, BiH, Albanije, i tako dalje, rekao je Romano Perić, koordinator Međunarodne organizacije transportnih radnika u Hrvatskoj i pomoćnik glavnog sekretara Sindikata pomoraca Hrvatske, rekao je za HRT.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PATRIJARH I PREDSEDNIK SE OBRATILI NACIJI Đukanović ima plan da nema više SPC u Crnoj Gori! (VIDEO)

PUTIN POBESNEO, NEMA MILOSTI! Lično ćete mi odgovarati!

Ambasade poručile Prištini: Vratite zemlju Visokim Dečanima!

MILO UDARIO NA RUSIJU I SRBIJU Novi „hladni rat“ u Evropi!

On je dodao da je operacija repatrijacije bila izuzetno kompleksna.

Organizovani su čarter letovi prema Ukrajini i Rumuniji, dok je za pomorce susednih zemalja osiguran tranzit do njihovih odredišta.

OVO MORATE ZNATI

USPELI SU! Posle 32 godine agonije našli otetog sina! (VIDEO)

MALI VUJADIN OSTAO BEZ IČEGA Grad mi je sve uništio, nemam gde da spavam (FOTO)

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

CRNI DANI Od početka godina ubijeno SEDAM ŽENA!

Perić je dodao da neće cela posada broda biti iskrcana ođednom i da će MUP obaviti formalnosti pregleda dokumenata, a usput i meriti temperaturu pojedinim članovima posade.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter