Izvor: Novosti
06.10.2021 u 07:43
0

PREMIJER IMA NOVI PLAN ZA VLADU: Krivokapić danas na konsultacijama sa liderima parlamentarne većine

Premijer  Zdravko Krivokapić održaće danas nove konsultacije sa liderima parlamentarne većine o rekonstrukciji Vlade.

Sastanak će biti održan u zgradi Vlade u 13 sati. Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović saopštio je da se nada dogovoru i da se očekuje da ih premijer upozna sa svojom idejom i planom vezano za rekonstrukciju Vlade.

– Čini mi se da smo svi, pod malim ili velikim uslovima prihvatili rekonstrukciju, da je to najbolji put – izjavio je Danilović, poručujući da moraju preuzeti odgovornost i biti svesni da im narod neće doveka opraštati.

Nedavno su se Demokratski front i Demokratska Crna Gora dogovorili da je rekonstrukcija Vlade neophodna, nudeći uz postojeći, još tri potpredsednička mesta u Vladi i povećanje ministarskih mesta sa 12 na 18. U prvom krugu pregovora nije bilo o personalnim rešenjima, osim što je Branko Radulović, potpredsednik Pokreta za promene, kazao da je premijeru saopštio da ta stranka traži da potpredsedničko mesto za sektor bezbednosti pripadne Nebojši Medojeviću.

 

– Moramo pokazati da li smo dostojni da obavljamo izvršnu vlast ili ne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter