Izvor: tanjug
01.08.2022 u 15:37
0

PRIZOR KOJI JE ZGROZIO GRAĐANE SPLITA: Policijo, di ste? (VIDEO)

Video na kojem je muškarac koji u večernjim satima urinira u osvetljenu fontanu u blizini Katedrale svetog Dujma u Splitu, posebno je naljutio voditeljku Radio Dalmacije Editu Lučić Jelić, koja je ga je šerovala na svom fejsbuk profilu.

Pijanom kapetanu koji je udario brodom u obalni zid u Splitu sudiće se zbog ugrožavanja posebnih vrsta saobraćaja i zagađenja okoline!

U komentaru je napisala:“Piš*te… li ovako i u svojoj zemlji? Imate li imalo srama? Ljudi moji, do kada ćemo ovo trpit? Policijoooo di ste?”, preneli su hrvatski mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Njena objava je na društvenim mrežama izazvala lavinu kritičkih komentara u kojima se bez ikakve ograde tvrdi da je reč o stranom državljaninu, iako to ni po čemu nije moguće zaključiti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter