Izvor: tanjug
21.11.2023 u 16:34
1

PROKIŠNJAVA KROV: Odložena sednica Predstavničkom doma Parlamenta FBiH

Sednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, koja je zakazana za sutra, otkazana je zbog prokišnjavanja amfiteatra u kojem se održavaju sednice. Otkazivanje sednice je predložila predsedavajuća ovog doma Mirjana Marinković-Lepić (NS).

Parlamentarci su obavešteni da se usled prokišnjavanja desila deformacija plafona iznad stola parlamentarnog rukovodstva. Navedeno je da amfiteatar prokišnjava na nekoliko mesta zbog čega su postavljene kante.

Parlamentarci su takođe obavešteni i o tome da će dobiti obaveštenje i prateću dokumentaciju da je sigurnost objekta narušena te da je potrebna sanacija. Predsedavajuća Marinković-Lepić je predložila odlaganje sednice iz bezbednosnih razloga, dok se ne pronađe adekvatno rešenje, preneo je sarajevski portal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PROKIŠNJAVA KROV: Odložena sednica Predstavničkom doma Parlamenta FBiH”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter